Wat bevat het ondersteuningspakket?

 

  1. financiële ondersteuning tot maximum 3500 euro.

Kosten voor kostuums, catering, vervoer, uitbetaling technieker of grafische vormgever… Je beslist volledig zelf waaraan je het budget besteedt*. Het toegewezen bedrag wordt bepaald op basis van de kostenraming die opgevraagd wordt na de selectie.

*De kosten moeten gerelateerd zijn aan je project voor CODE DANS. Verplaatsingskosten van en naar het buitenland zijn niet toegestaan met de financiële ondersteuning.

 

  1. productionele ondersteuning

Waarop moet ik letten als ik mijn voorstelling in de publieke ruimte organiseer? Welk audiovisueel materiaal heb ik nodig? Welke vergunningen vraag ik aan? Voor deze en al jouw andere vragen kan je advies op maat krijgen van een expert.

 

  1. artistieke ondersteuning

De artistieke coaching: een waardevol onderdeel van CODE DANS. In overleg gaan we op zoek naar de geschikte coach voor jouw voorstelling. De coach bekijkt samen met jou of je groep waar jullie nood aan hebben. De nadruk ligt op persoonlijk contact, constructieve begeleiding op maat en een uitwisseling van ideeën waar iedereen zich goed voelt. Het gaat om artistiek en inhoudelijk advies, er worden geen nieuwe danstechnieken of choreografieën aangeleerd.

 

  1. residentie voor 5 dagen in de Danspunt-studio’s te Gent

Als je daar nood aan hebt, kan je gedurende max. 5 dagen één van onze studio’s gebruiken om te repeteren.

 

  1. communicatieve ondersteuning

  • Plekje op de CODE DANS-website
  • Een aankondiging van je event op social media
  • Wie weet komt de Danspunt-reporter bij je langs!