Een CODE DANS-project in 5 stappen:

 

STAP 1

Check de vuistregels om te weten te komen of je project in aanmerking komt. Heb je twijfels? Neem contact op via elena@danspunt.be!

 

STAP 2

Download het aanvraagformulier hier. Lees de tips voor het schrijven van een goede aanvraag na. Stuur je aanvraag naar elena@danspunt.be. Zij stuurt je een bevestiging van ontvangst.

We respecteren de deadline strikt: 1 september tot 23:59.

*Heb je geen Microsoft Excel? We delen het document graag met je in Spreadsheet, neem contact op.

 

STAP 3

In september bekijken we de aanvragen met een team van experten. Je krijgt een antwoord voor 20 september 2024 of je al dan niet geselecteerd bent.

 

STAP 4

Je bent erbij! Yes! We bekijken samen hoe je de centen het best ontvangt. Na het tekenen van een overeenkomst, krijg je de eerste schijf van 80% gestort. Je kan nu officieel aan je project beginnen!

Voor het gebruik van onze studio’s, artistieke coaching, administratieve/organisatorische vragen of vragen over het ondersteuningsaanbod kan je bij team Danspunt of bij Jasmien en Koen van RADAR terecht.

 

STAP 5

Uiteindelijk volgt je toonmoment voor publiek. Jij bezorgt ons alle details en wij communiceren met je mee. We worden ook heel graag uitgenodigd om deel uit te maken van je succesverhaal!

Na het afronden van je project en je toonmoment, stuur je ons de afrekening met bewijsstukken van de kosten en een verslag met foto’s en video’s.