Inanna's Rising

Mystery Pact

  • Wandeling
  • Installatie
  • Expo
  • Film

Data

13.11.2021 18:00

14.11.2021 14:00

RESERVEREN VERPLICHT

Locatie

Zele
Gentsesteenweg 366
9240 Zele

Mystery Pact neemt je mee op een mythische wandeling, een totaalervaring in intieme kring. Je wordt gegidst langs verschillende scènes en ondergedompeld in het verhaal van Inanna, de eerste godin van de Soemerische beschaving: godin van hemel en aarde.
Inanna ondergaat een reis naar de onderwereld, of ook wel een reis in zichzelf. Slechts door al haar maskers af te leggen, in kwetsbaarheid te gaan staan en zich volledig over te geven aan het onbekende, kan ze uiteindelijk terugkeren naar haar plaats op de aarde.
Deze mythe staat symbool voor de natuurlijke cyclus van de dood – transformatie – hergeboorte die we in verschillende vormen tegenkomen: in de maandelijkse vrouwelijke cyclus, de jaarlijkse seizoenen,... Ook tijdens het leven gaan we de confrontatie aan met onze eigen demonen, het leren kennen en in de ogen kijken van onze schaduwkant.
Kijk je met ons mee?

Over Mystery Pact

Een artistiek collectief van inspirerende vrouwen die besloten hun passies te combineren in een rituele danstheatergroep. Procesmatige creatie, belichaamde praktijken, archetypisch werk en afstemming op de natuurlijke cycli van de natuur staan centraal in dit werk.