...What we came to be a part of...

CieHuanca

  • Performance

Datum

20.10.2022 00:00

Het is niet nodig om te reserveren.

Locatie

Jessa ziekenhuis Hasselt
Stadsomvaart 11
3500 Hasselt

Deze voorstelling is momenteel enkel voor patiënten en hun naasten. Eventuele andere data worden nog gecommuniceerd.

...What we came to be a part of... gaat over een veranderend zelfbeeld en wordt gedanst op de Dag tegen Kanker in het Jessa ziekenhuis te Hasselt voor kankerpatiënten en hun naasten.
De voorstelling gaat over het niet-zichtbare, over datgene wat er met je gebeurt wanneer je in remissie bent. Wanneer je uit de overlevingsmodus bent en op zoek moet naar een manier om vrede te nemen met de persoon die je nu bent. Humor en positivisme spelen hierbij een belangrijke rol.

...What we came to be a part of... wordt gedanst door Eva Helsen, Ines Feytongs, Are-Ching Man, An Verheyen en Melanie Guyot. Een deel van de voorstelling is gechoreografeerd door Freya Pauwels. Het overige is gecreëerd door de dansers zelf onder begeleiding van choreografe Jolanda Luijten.

Over CieHuanca

CieHuanca is ontstaan in 2020. Eva had zin om een dans concept video te maken, bracht enkele dansers bijeen, zocht een choreografe en vond een fantastische locatie, het casino van Gompel. Sindsdien rolden ze van het ene project in het andere, van video’s tot voorstellingen. Maar voornamelijk zijn ze een bende gepassioneerde dansers van alle leeftijden. De jongste is 19, de oudste 63 met alle mogelijke leeftijden ertussenin.