SUNCERTAINIA

Cheyenne Illegems & Davide Cooreman

  • Performance

Data

15.06.2024 20:00

16.06.2024 15:00

RESERVEREN VERPLICHT

Locatie

Café
Vredestraat 16
2600 Berchem

De voorstelling gaat door in het café van De Nieuwe Vrede. Vanaf 19u30 zijn jullie welkom voor een drankje, nadien natuurlijk ook ;). Tot dan!

Suncertainia is een land waar angsten bestaan, zeepbellen helende krachten hebben en dankbaarheid overwint.
Een plek waar je gedachten zingen doodnormaal is en iedereen een popster is.

1 ding is zeker: De zon schijnt niet altijd hard in Suncertainia, maar ze schijnt wel.

Verwacht je in deze voorstelling aan thema's als: twintiger zijn in deze eeuw, onzekerheden, angsten, maar ook aan gekke referenties naar de pop/musical scene.

Welkom in Suncertainia.
Kom als backing vocal, vertrek als Beyoncé.

Over Cheyenne Illegems & Davide Cooreman

Wij zijn Cheyenne (afgestudeerd als danser) & Davide (afgestudeerd als jazz-zangeres & in live-electronics).
Voor deze voorstelling hebben we onze krachten gebundeld: Davide maakt de muziek, samen schrijven we de teksten en Cheyenne verzorgt de dans.
De gemeenschappelijke facor? Een voorliefde voor zang.

Cheyenne Illegems:
Ik ben danser/maker en combineer dit met mijn passie voor lesgeven. Naast beweging ben ik altijd geboeid geweest door zang en film. In mijn artistiek werk ben ik dan ook graag bezig met het betrekken van de stem en gebaren. Ik vind het interessant om bewegingen te maken die zich bevinden tussen het narratieve/theatrale en het compleet abstracte. Een zone waarin interpretatie van de toeschouwer mogelijk is. Daarnaast zing ik ook elke woensdagavond met veel plezier in een koor. De stem is voor mij iets heel persoonlijks waar ik heel veel van mezelf in kwijt kan.

Davide Cooreman:
Ik ben Davide, zangeres van opleiding aan het conservatorium. Naast het geven van muziek lessen vul ik vooral mijn dagen met het componeren van muziek. Dit varieert van rustige ballads aan de piano tot techno in de vroege uren van een donkere club. Wat altijd centraal staat in mijn muziek, is het zoeken naar een balans tussen de stad en de natuur. Een zoektocht die mij ook buiten de muziek bezighoudt in mijn dagelijks leven.