Kunst Parels

Collectief VanVer

  • Performance
  • Wandeling

Data

04.08.2024 13:00

04.08.2024 16:00

RESERVEREN VERPLICHT

Locatie

Radar Mechelen
Hanswijkstraat 30
2800 Mechelen

De wandelroutes starten om 13:00 en 16:00 en worden begeleid door een gids startend bij Radar Mechelen, onze verzamelplek.

Kunst Parels is een unieke wandelroute door de stad, gezien door de ogen van vier getalenteerde makers en dansers. Beleef Mechelen vanuit een nieuw perspectief en ontdek de schoonheid en inspiratie die de stad te bieden heeft. Laat je meevoeren door de kunstzinnige en speelse interpretaties van onze stad en geniet van vijf betoverende mini-voorstellingen op bijzondere locaties.

Kunst Parels presenteert zijn voorstelling op zondag 4 augustus met twee startmomenten. Beide wandelingen vertrekken vanaf de koer van RADAR MECHELEN, Hanswijkstraat 30, 2800 Mechelen, en worden begeleid door een gids. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en na afloop kunt u nog even napraten op de koer van RADAR.

Over Collectief VanVer

Collectief VanVer:
Collectief VanVer bestaan uit twee artiesten: Jarne Van Perck en Cynthia Verpoorten. Beiden hebben we onze passie voor dans en creatie gevonden tijdens onze opleiding. Eerst op de Kunsthumaniora en later binnen het traject van de Bachelor of Dance aan de hogeschool Artez te Arnhem. Waar Jarne zich vooral focust op het creatieproces van de voorstelling en de uitwerking van het concept gaat Cynthia helemaal op in het fysieke onderzoek naar hoe we het concept van de voorstelling omzetten naar beweging en overdracht in het lichaam.