A Walk Trough Consumption

Roots Compagnie o.l.v. Helena Vandecasteele

  • Performance
  • Wandeling

Data

28.08.2021 14:00

29.08.2021 14:00

RESERVEREN VERPLICHT

Locatie

Oude Beestenmarkt
Oude Beestenmarkt
9000 Gent

Wandel met ons mee langs onze dansante route omtrent het thema ´consumeren´. De wandeling start op de Oude Beestenmarkt, vervolgt zich langs het Van Eyck, het coyendanqpark, de Machariussite en eindigt in het Coyendanspark. Langs de route kunt u genieten van korte dansperformances van de dansers van Roots Compagnie zelf en van enkele kwetsbaren enkele externe kwetsbare jongeren die hun hart uit hun lijf dansen en hun verhaal met ons willen delen.

Onze consumptiemaatschappij heeft een immense impact¹ö. Iedereen beleeft dit op zijn of haar eigen manier, maar één ding is zeker, we kunnen er niet meer om heen. Wat is onze plek in deze maatschappij en hoe consumeren wij en worden we geconsumeerd?

Over Roots Compagnie o.l.v. Helena Vandecasteele

Roots Compagnie is een hedendaags dansgezelschap dat dans maakt voor een breed publiek, voornamelijk jongeren en kwetsbare jongeren.

Roots Compagnie staat voor ´dancing from the source, from the inside out´. Dans is een krachtige taal die het puur esthetische overschrijdt en die door iedereen op zijn of haar manier gesproken kan worden.